Algemene voorwaarden


Wij heten u welkom bij www.civdh.nl.

Onze klantenkring bestaat van oudsher uit maritieme bedrijven zoals visserij, offshore, watersporters e.d. maar wij zijn er ook steeds meer het bedrijfsleven en voor particulieren.
Een kleine greep uit ons assortiment: Sigma verf en schildersbenodigdheden, gereedschap, accu’s, staaldraad, touw, werkkleding en –schoenen, potten en pannen en nog veel meer.
Wij stellen drie belangrijke eisen aan onze bedrijfsvoering: goede kwaliteit en een goede service voor een goede prijs.

Bestellen
De prijzen van de producten in deze webwinkel zijn ex.b.t.w.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken en bezorgen van uw bestelling.
Heeft u binnen 3 werkdagen niets van ons gehoord, dan adviseren wij u een email te sturen.

Verzendkosten
Bestellingen worden binnen Nederland tegen genoemde verzendkosten bij u thuis afgeleverd.
Boven dit bedrag betaalt u geen bijkomende kosten.
Deze bijdrage in de verzendkosten is niet afhankelijk van het gewicht, zodat u altijd van tevoren weet hoeveel u betaalt.

Betaling
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging. Als u met ideal betaald en het door u bestelde artikel is voorradig wordt uw bestelling direct verwerkt en ontvangt u daags erna een email met een link om uw pakket via internet te kunnen volgen.
Als u kiest voor de mogelijkheid om het geld over te maken, wachten wij ontvangst van uw betaling af, daarna wordt uw pakket aan onze vervoerder aangeboden en ontvangt u daags erna een email met een link om uw pakket via internet te kunnen volgen.
Uw factuur ontvangt u gelijk met uw bestelling.

Annuleren
Tot het moment dat u onze bevestiging heeft ontvangen, kunt u uw bestelling nog annuleren. Wij verzoeken u dit altijd schriftelijk te doen, het liefst per email.

Levertijd
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, geven wij uw order vrij voor verzending per post of pakketdienst.
Daarna bedraagt de levertijd 1 tot 3 werkdagen. Mocht dit langer duren, dan laten wij u dat tijdig weten.
U mag uw bestelling annuleren wanneer de levertijd meer dan 30 dagen bedraagt.
Eventueel gedane betalingen worden in dat geval binnen 14 dagen na onze kennisgeving aan u geretourneerd.

Bezorging
De bestelde producten worden overdag bij u thuis afgeleverd. Let op: de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland.
Indien er op bepaalde dagen of tijdstippen niemand thuis is, dan zal de postbode een briefje achterlaten met verdere instructies hoe u uw bestelling in bezit kunt krijgen.

Garantie
Alle artikelen worden geleverd met de standaard fabrieksgarantie.

Niet goed, geld terug
Wij staan ervoor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Mocht u een afwijking constateren, dan dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst schriftelijk (per email) aan ons te melden. Ontbreekt er iets aan uw bestelling, dan zullen wij u het ontbrekende zo spoedig mogelijk nasturen. Voor andere situaties zoeken wij in overleg met u een oplossing, bijvoorbeeld vergoeding, herstel of vervanging. Retourzending is alleen mogelijk met onze voorafgaande instemming. Treedt tijdens het gebruik een defect op, dan is de normale fabrieksgarantie van toepassing.

Klantenservice
Het is onze doelstelling te allen tijde hoogwaardige producten te leveren. Voor een goede dienstverlening werken wij het liefst via email.
Tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken op 0223-670670.
Wij behandelen iedere klacht serieus en op persoonlijke wijze. Wanneer wij afhankelijk zijn van informatie van onze leveranciers, dan krijgt u bericht dat het antwoord onderweg is.